Image International

Знак за работна површина

• Профили од алуминиумски ѕидни знаци.
• Погоден за рецепцијаресторани и кафулиња.
• Практичен производ за често менување на пораката.

ДОДАТОЦИ
Вшмукување чаша / UYAA006010

ГОЛЕМИНИ
105 X 150 mm, 105 X 200 mm, 148 X 200 mm, 148 x 250 mm, 148 X 300 mm

• Профили од алуминиумски ѕидни знаци.
• Погоден за рецепцијаресторани и кафулиња.
• Практичен производ за често менување на пораката.

ДОДАТОЦИ

Вшмукување чаша / UYAA006010

 

ЗНАК НА ДЕСКТОП: Сребрен анодизиран алуминиум. ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UMDS740N15 155 X 82 mm 74 X 150 mm 0.200 кг 110 X 180 X 75 mm
UMDS740N20 205 X 82 mm 74 X 200 mm 0.250 кг 110 X 230 X 75 mm
UMDS740N25 255 X 82 mm 74 X 250 mm 0.350 кг 110 X 280 X 75 mm
UMDS105N15 155 X 110 mm 105 X 150 mm 0.250 кг 140 X 170 X 85 mm
UMDS105N20 205 X 110 mm 105 X 200 mm 0.350 кг 140 X 230 X 85 mm
UMDS105N25 255 X 110 mm 105 X 250 mm 0.400 кг 140 X 280 X 85 mm
UMDS105N30 305 X 110 mm 105 X 300 mm 0.450 кг 140 X 330 X 85 mm
UMDS148N20 205 X 148 mm 148 X 200 mm 0.400 кг 180 X 230 X 95 mm
UMDS148N25 255 X 148 mm 148 X 250 mm 0.450 кг 180 X 280 X 95 mm
UMDS148N30 305 X 148 mm 148 X 300 mm 0.500 кг 180 X 320 X 95 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart