Image International

Знак за врата-кламп затворање 26mm

  • Погоден за употреба на отворени простори или јавни површини.
  • Профил од 26 mm на двете кратки страни.
  • Анти-рефлекс PET капак за заштита.
  • Позиција на пејзаж и портрет.
  • Прицврстување на достапноста со завртки или леплива лента.

ГОЛЕМИНИ

50 X 148 mm, A4 (210 X 297 mm), A5 (148 X 210 mm), A6 (105 X 148 mm), A7 (74 X 105 mm)

  • Погоден за употреба на отворени простори или јавни површини.
  • Профил од 26 mm на двете кратки страни.
  • Анти-рефлекс PET капак за заштита.
  • Позиција на пејзаж и портрет.
  • Прицврстување на достапноста со завртки или леплива лента.
МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум. Снимка на постер. ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН НАДВОРЕШНО (xy) ПОСТЕР КОПИРАЈ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UDS0001050 56 X 177 mm 50 X 148 mm 50 X 126 mm 0.620 кг 120 X 200 X 100 mm (10 парчиња)
UDS0002050 111 X 177 mm 105 X 148 mm 105 X 126 mm 0.545 кг 120 X 200 X 100 mm (5 парчиња)
UDS0003050 111 X 326 mm 105 X 297 mm 105 X 275 mm 1.680 кг 245 X 350 X 80 mm (10 парчиња)
UDS0004050 154 X 239 mm 148 X 210 mm 148 X 188 mm 0.930 кг 245 X 350 X 80 mm (10 парчиња)
UDS0005050 216 X 326 mm 210 X 297 mm 210 X 275 mm 1.405 кг 245 X 350 X 80 mm (5 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart