Image International

ДРЖАЧ ЗА БРЗА ЗАБЕЛЕШКА

• Лесно фиксирање со принципот „лупење и лепење“.
• Овозможува закачување на постери/хартии без
  магнети или иглички.
• Големините на постер / пареа се 0,1 mm – 0,8 mm.

 

ГОЛЕМИНИ

1000 mm, 1180 mm, 1500 mm, 310 mm, 500 mm, 580 mm, 880 mm

Fast Note, кој е меѓу системите за презентација; Се издвојува како производ кој ви овозможува да обесувате постери, белешки и слики без да користите иглички или магнети. Има тенок и компактен изглед. Ролерите во профилот овозможуваат лесно прицврстување на хартијата.

Агенциите, болниците, училиштата и канцелариите се меѓу областите на употреба. Неговата стандардна боја е сребрено елоксирана. Може да се монтира на ѕид со завртки или двострана лента. Тој е лесен за користење. Во производот се вклучени апарати за прицврстување, двострана лента и дијаграм за склопување. Профилот може да се печати на висина од 14 мм.

 

МАТЕРИЈАЛ: Пластика Тежина
КОД НА ПРОИЗВОДОТ НАДВОРЕШНА ДИМЕНЗИЈА (xy) ГОЛЕМИНА НА ПОСТЕР Спакувани
UFN000N031 335 мм 310 мм 8.000 кг
UFN000N050 525 мм 500 мм 12.900 кг
UFN0000N58 605 мм 580 мм 14.400 кг
UFN000N088 905 мм 880 мм 11.000 кг
UFN000N100 1025 мм 1000 мм 12.000 кг
UFN000N118 1205 мм 1180 мм 14.250 кг
UFN000N150 1525 мм 1500 мм 18.000 кг

Shopping Cart