Image International

ДРЖАЧ ЗА РЕФЕРЕНТЕН СЕПАРАТОР ЗА ЗИД

• Челична решетка со PET џебови
• Може да се фиксира на потребната висина.
• 10 џебови во една решетка
• Овозможува прикажување на 20 различни страници
• Достапни се три различни бои на џебовите
  како црвена, црна и сива.

Ѕиден референтен лист, кој е меѓу системите за презентација, дава можност на него да се прикажат летоци со ѕидниот држач што може да се монтира на кој било ѕид. Секој референтен лист добива 2 слики.

Референтните листови се нарачуваат посебно.

• Челична решетка со PET џебови
• Може да се фиксира на потребната висина.
• 10 џебови во една решетка
• Овозможува прикажување на 20 различни страници
• Достапни се три различни бои на џебовите
  како црвена, црна и сива.

МАТЕРИЈАЛ: Сребро анодизиран алуминиум
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ПОСТЕР ОБЈАСНУВАЊЕ
URK03N00A4 210 X 297 мм Сребрена
URK03B00A4 210 X 297 мм Црното

 

РЕФЕРЕНТНИ ЛИСТ
КОД НА ПРОИЗВОДОТ ПОСТЕР ОБЈАСНУВАЊЕ
TAB0590304 210 X 297 мм Црвено
TAB0590301 210 X 297 мм Црното
TAB0590309 210 X 297 мм Сиво

Shopping Cart