Image International

Фотоблок – ПЕНОКАРТОН

$1.00

Фотоблок – ПЕНОКАРТОН е канцелариски материјал во форма на сјаен картон од двете страни, формиран со обложување на полистиренска пена со специјални хартии. Има значајнa примена особено во презентациите на фотографијата и графичкиот дизајн, ја одделува презентацијата од основата на која е направена.

ДОСТАПНИ ТИПОВИ:

Фотоблок – ПЕНОКАРТОН е канцелариски материјал во форма на сјаен картон од двете страни, формиран со обложување на полистиренска пена со специјални хартии. Има значајнa примена особено во презентациите на фотографијата и графичкиот дизајн, ја одделува презентацијата од основата на која е направена.

Се одликува со следните карактеристики:

 • Погоден за печатење
 • Погоден за сечење
 • Целосно направен од пластичен материјал
 • Многу лесен
 • Не се протега
 • Тврда површина
 • Не е лесно оштетлив материјал
 • Погоден за вертикална и хоризонтална употреба
 • Може да се наслика рачно, може да се испечати со УВ боја

Примена:

 • Погоден за апликации на отворено
 • Ламинации на фотографии
 • Изложбени штандови
 • Украси на плато
 • Витрини и производи за украсување
 • Архитектонски модели на производи
Димензии (mm) 3 mm 5 mm
700X1000
1000X1400

 

Shopping Cart