Image International

LEDRonics Samsung чип LED модул со објектив

$1.00

Samsung ЛЕД чипот се користи во LED модули со LEDRonics оптички објектив. Нуди ефективни решенија кои ги намалуваат вашите трошоци во апликациите за осветлување , со висококвалитетни оптички леќи за светлечки знаци и букви од кутијата со длабочина помеѓу 50 mm и 150 mm и производи без леќи за подлабоки куќишта. Zenit LED, ви ја нуди речиси секоја можна температура на бојата и сите нијанси на бело, ве опслужува со најнова технологија и висококвалитетно производство.

  • Произведено во Турција.
  • 5 години гаранција
  • најдобра оптичка леќа
  • висока ефикасност
  • Samsung 2835 LED чип
  • Широка палета на бела нијанса
  • Келвин 700 – 10.000 илјади
  • IP67
Shopping Cart