Image International

Hexus B Quality 2835 Внатрешна LED лента

$1.00

Благодарение на својата иновативна технологија, Hexus Indoor LED лентите имаат висок индекс на прикажување на боите, што овозможува да се постигнат многу високи прозрачни текови.

  • Апликации за внатрешни работи
  • Висок квалитет
  • 2835 LED чип
  • 60 LED диоди на метар
  • Ширина на ПХБ од 10 мм
  • Опции за температура на бојата
  • 16 лумени
  • 5м/ролна
КОД ЧИП LED КОЛ В В ЛУМЕН РАБОТНА ОКОЛИНА ГОЛЕМИНА НА ПХБ ПАКЕТ БОЈА КЕЛВИН
100583 2835 60 12 9.6 16 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА БЕЛО 10.000
100938 2835 60 12 9.6 16 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ПРИРОДНА БЕЛА 6.500
100951 2835 60 12 9.6 16 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА СВЕТЛИНА 4.000
100584 2835 60 12 9.6 16 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА СВЕТЛИНА 3.000
Shopping Cart