Image International

Hexus Внатрешен приклучок Тип Константен напон LED напојување

$1.00

• Адаптер за тип на штекер
• Постојан напон
• 12V
• IP20
• 2 години гаранција
• 12W-18W-24W-36W

КОД НАПОН V МОЌТА В ТЕКОВЕН А ГОЛЕМИНА MM IP КЛАСА тип ГАРАНЦИЈА
100373 12V 12 W 1 А 74X40X33 IP20 ШТЕКЕР 2 ГОДИНИ
100378 12V 18 W 1,5 А 83X66X43 IP20 ШТЕКЕР 2 ГОДИНИ
100383 12V 24 W 2 А 75 X 42 X 32 IP20 ШТЕКЕР 2 ГОДИНИ
100386 12V 36 W 3 А 87 X 48 X 31 IP20 ШТЕКЕР 2 ГОДИНИ
Shopping Cart