Image International

Hexus внатрешен тесен случај Напојување со LED со постојан напон

$1.00

  • Затворен
  • Тесен случај
  • 12V
  • IP20
  • 2 години гаранција
  • Високи стапки на ефикасност
  • Широк избор на моќ
  • Работна температура -25 0 C~+45 0 C
КОД НАПОН V МОЌТА В ТЕКОВЕН А ГОЛЕМИНА MM IP КЛАСА ТИП ГАРАНЦИЈА
100617 12V 60 W 5 А 160Х40Х32 IP20 ТЕСЕН 2 ГОДИНИ
100618 12V 100 W 8,5 А 160Х40Х32 IP20 ТЕСЕН 2 ГОДИНИ
100619 12V 150 W 12,5 А 187X45X35 IP20 ТЕСЕН 2 ГОДИНИ
100620 12V 200 W 16,5 А 200 X 60 X 35 IP20 ТЕСЕН 2 ГОДИНИ
100910 12V 240 W 20 А 210 X 62 X 31 IP20 ТЕСЕН 2 ГОДИНИ
100837 12V 350 W 29 А 210 X 62 X 31 IP20 ТЕСЕН 2 ГОДИНИ
Shopping Cart