Image International

LEDRonics квадратен модул со Samsung чип

$1.00

Zenit LED LEDROnics RGB модулот е дизајниран за ЛЕД светлечки знаци и букви од кутијата.

 • RGB
 • 3 години гаранција
 • Најновата оптичка технологија
 • висока ефикасност
  • 5050 LED чип
  • 15×70 мм
  • IP67
  • 0,72
Shopping Cart