Image International

LEDRonics Квалитетна LED лента за затворен простор

$1.00

LEDRonics Premium Indoor LED лентите имаат висок индекс на прикажување на бои благодарение на нивната иновативна технологија, што овозможува да се постигнат многу високи прозрачни флукс.

  • Апликации за внатрешни работи
  • Висок квалитет
  • Опции за LED чипови 2835 и 3528
  • 60 LED диоди на метар
  • Опции за ПХБ од 8 мм и 10 мм
  • Опции за боја
  • 2 години гаранција
  • 5м/ролна
КОД ЧИП LED КОЛ В В ЛУМЕН РАБОТНА ОКОЛИНА ГОЛЕМИНА НА ПХБ ПАКЕТ БОЈА КЕЛВИН
100105 3528 60 12 6 8-10 ВНАТРЕШНИ 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА БЕЛО 10.000
100106 3528 60 12 6 8-10 ВНАТРЕШНИ 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА 3.000
100107 3528 60 12 6 ВНАТРЕШНИ 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЦРВЕНО
100108 3528 60 12 6 ВНАТРЕШНИ 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА СИНО
100109 3528 60 12 6 ВНАТРЕШНИ 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЖОЛТА
100110 3528 60 12 6 ВНАТРЕШНИ 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЗЕЛЕНА
100098 2835 60 12 12 20 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА БЕЛО 10.000
100099 2835 60 12 12 20 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА 3.000
100100 2835 60 12 12 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЦРВЕНО
100101 2835 60 12 12 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА СИНО
100167 2835 60 12 12 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЖОЛТА
100339 2835 60 12 12 ВНАТРЕШНи 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЗЕЛЕНА  
Shopping Cart