Image International

LEDRonics Надворешно LED напојување со постојан напон

$1.00

• Надворешен
• Постојан напон
• 12V
• IP67
• 3 години гаранција
• Високи стапки на ефикасност
• Широк избор на моќ
• Метална и пластична кутија

КОД НАПОН V МОЌТА В ТЕКОВЕН А ГОЛЕМИНА MM IP КЛАСА ТИП ГАРАНЦИЈА
100661 12V 60 W 5 А 140 X 42 X 30 IP67 ПЛАСТИКА 3 ГОДИНИ
100667 12V 100 W 8,5 А 188 X 69 X 40 IP67 МЕТАЛ 3 ГОДИНИ
100669 12V 150 W 12,5 А 198X64X45 IP67 МЕТАЛ 3 ГОДИНИ
100671 12V 200 W 16,5 А 236X64X45 IP67 МЕТАЛ 3 ГОДИНИ
100673 12V 300 W 25 А 236 X 112 X 52 IP67 МЕТАЛ 3 ГОДИНИ
Shopping Cart