Image International

LEDRonics Нано-хибриден Samsung LED чип LED лента за отворено

$1.00

LEDRonics нано-хибридните LED ленти за надворешни работи користат Samsung 2835 LED чипови, кои ви нудат многу опции за температурата на бојата.

  • Премиум Квалитет
  • 2835 Samsung LED чип
  • DC 12V
  • Ширина на ПХБ од 10 мм
  • 60 LED диоди/М
  • Нано-хибриден слој
  • IP 65
  • 5 m во ролна
КОД ЧИП LED КОЛ В В СРЕДИНА ЗА ПРИМЕНА ГОЛЕМИНА НА ПХБ ПАКЕТ БОЈА
101011 5050 60 12 14.4 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА RGB
Shopping Cart