Image International

LEDRonics Nano-Hybride Outdoor S-Type (Zig-Zag) LED лента

$1.00

LEDRonics нано-хибридните LED ленти на отворено ви даваат можност да се нанесуваат во најтесни интервали благодарение на ширината на ПХБ од 6 mm и цик-цак структурата.

  • Квалитет
  • 2835 LED чип
  • DC 12V
  • Ширина на ПХБ од 6 мм
  • 60 LED диоди/М
  • Нано-хибриден слој
  • IP 65
  • 5 m во ролна
КОД ЧИП LED КОЛ В В Л РАБОТНА ОКОЛИНА ГОЛЕМИНА НА ПХБ ПАКЕТ БОЈА КЕЛВИН
100729 2835 60 12 6 8 ОТВОРЕНo 6ММ Х 5М 5М/РОЛНА БЕЛО 10.000
100730 2835 60 12 6 8 ОТВОРЕНo 6ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА 3.000
100786 2835 60 12 6 8 ОТВОРЕНo 6ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЦРВЕНО

 

Shopping Cart