Image International

LEDRonics RGB LED лента

$1.00

Висококвалитетните LEDRonics RGB LED ленти ви обезбедуваат совршенство во вашите внатрешни и надворешни проекти.

  • Висок квалитет
  • 5050 RGB чип
  • DC 12V
  • ПХБ од 10 мм
  • 60 LED диоди/М
  • Достапни се внатрешни и надворешни опции
  • Нано-хибриден слој на отворено
  • 5 m во ролна
КОД ЧИП LED КОЛ В В СРЕДИНА ЗА ПРИМЕНА ГОЛЕМИНА НА ПХБ ПАКЕТ БОЈА
100728 5050 60 12 12 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА RGB
100727 5050 60 12 12 ОТВОРЕН – NANOHYBRIDE 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА RGB
Shopping Cart