Image International

LEDRonics специјално издание LED шипки

$1.00

Zenit LED дизајнира и произведува Бар LED според вашите потреби.

  • Произведено во Турција
  • Висок квалитет
  • големина на барање
  • Прилагоден дизајн
  • Производство во саканиот број на LED диоди
  • Изборна употреба на LED чип
  • Samsung, Osram, Cree бренд LED LED
  • Опции за боја
Shopping Cart