Image International

Лента за пресечно осветлување на LED чип на Samsung

$1.00

Обезбедени оптички LED модули Zenit LED LEDRonics SAMSUNG LED чипови со опции за куќиште нудат висококвалитетно и ефикасно решение со позадинско осветлување за светлосни кутии и букви од канали со длабочина помеѓу 60 и 180 mm со различна опција за куќиште според вашето гледање

Користејќи ја најновата LED технологија и висококвалитетната оптика Zenit LED еко серијата произведена во Турција нуди водечка ефикасност и покриеност во индустријата. Ова не само што ја намалува количината на модули потребни за апликација, туку и целокупната потрошувачка на енергија.

  • Произведено во Турција
  • 5 години Гаранција
  • Најдобри оптички леќи
  • Висока ефикасност
  • Samsung 2835 LED чип
  • Тесно бело клопче
  • Опции за 1.0W и 1.2W
  • Достапно бело, природно бело, дневна светлина
Shopping Cart