Image International

Meanwell внатрешно LED напојување

$1.00

  • Затворен
  • Метално куќиште
  • 12V
  • IP22
  • 3 години гаранција
  • Високи стапки на ефикасност
  • Менвел LRS серијал
КОД НАПОН V МОЌТА В ТЕКОВЕН А ГОЛЕМИНА MM IP КЛАСА ТИП ГАРАНЦИЈА
100350 12 V 50 W 4.2 A 99 X 82 X 30 IP22 МЕТАЛ 3 ГОДИНИ
100201 12 V 100 W 8.5 A 129 X 97 X 30 IP22 МЕТАЛ 3 ГОДИНИ
100193 12 V 150 W 12.5 A 159 X 97 X 30 IP22 МЕТАЛ 3 ГОДИНИ
100194 12 V 200 W 16.5 A 215 X 115 X 30 IP22 МЕТАЛ 3 ГОДИНИ
100195 12 V 350 W 29 A 215 X 115 X 30 IP22 МЕТАЛ 3 ГОДИНИ
Shopping Cart