Image International

Напојување со LED со постојан напон на отворено Hexus

$1.00

• Надворешен
• Постојан напон
• 12V
• IP67
• 2 години гаранција
• Високи стапки на ефикасност
• Широк избор на моќ
• Метално куќиште

КОД НАПОН V МОЌТА В ТЕКОВЕН А ГОЛЕМИНА MM IP КЛАСА ТИП ГАРАНЦИЈА
100001 12V 20 W 1,67 А 182 X 28 X 21 IP67 МЕТАЛ 2 ГОДИНИ
100003 12V 35 W 2,9 А 200 X 35 X 27 IP67 МЕТАЛ 2 ГОДИНИ
100005 12V 60 W 5,0 А 170 X 50 X 35 IP67 МЕТАЛ 2 ГОДИНИ
100008 12V 100 W 8,5 А 207 X 69 X 38 IP67 МЕТАЛ 2 ГОДИНИ
100011 12V 150 W 12,5 А 225 X 69 X 38 IP67 МЕТАЛ 2 ГОДИНИ
100014 12V 200 W 16,5 А 209 X 80 X 41 IP67 МЕТАЛ 2 ГОДИНИ
100142 12V 300 W 22 А 240 X 80 X 44 IP67 МЕТАЛ 2 ГОДИНИ
Shopping Cart