Image International

Hexus Indoor LightBox LED напојување

$1.00

Hexus внатрешните LED напојувања со тенко куќиште погодни за лајт кутии со гарантирангија до 2 години.

  • Затворен
  • Дизајниран за лајт кутии
  • 12V
  • IP20
  • 2 години гаранција
  • Високи стапки на ефикасност
  • Широк избор на моќ
  • Работна температура -25 0C~+45 0 C
КОД НАПОН V МОЌТА В ТЕКОВЕН А ГОЛЕМИНА MM IP КЛАСА ТИП ГАРАНЦИЈА
100678 12V 18 W 1,5 А 190 X 18 X 18 IP20 ЛАЈТБОКС 2 ГОДИНИ
100680 12V 36 W 3 А 285 X 18 X 18 IP20 ЛАЈТБОКС 2 ГОДИНИ
100681 12V 60 W 5 А 335 X 18 X 18 IP20 ЛАЈТБОКС 2 ГОДИНИ
100911 12V 100 W 8,5 А 368 X 38 X 17 IP20 ЛАЈТБОКС 2 ГОДИНИ
100912 12V 150 W 12,5 А 225 X 53 X 18 IP20 ЛАЈТБОКС 2 ГОДИНИ
100913 12V 200 W 16,5 А 305 X 50 X 22 IP20 ЛАЈТБОКС 2 ГОДИНИ
100914 12V 300 W 25 А 305 X 50 X 22 IP20 ЛАЈТБОКС 2 ГОДИНИ
Shopping Cart