Image International

Паметен модул со куќиште за вбризгување 2835 со LED диоди со оптички леќи

$1.00

Оваа економична производна серија на Zenit LED може да се користи во апликации за знаци и светлосни букви со различни опционални параметри. Kутија за инјектирање со модулот за високо вбризгување и оптичките леќи имаат за цел да ви помогнат да ги намалите трошоците.

  • Опции за моќност од 0,48 W и 0,72 W
  • 2 години гаранција
  • Оптичка леќа од 160 степени
  • Висока ефикасност
  • Алуминиумски PCB
  • Економски
  • 16x66mm и 16x44mm
  • IP65
Shopping Cart