Image International

Паметно напојување LEDRonics

$1.00

Паметно напојување на отворено со заштита од дожд и влага

  • Надворешен
  • Метално куќиште
  • 12V -300W – 25A
  • IP 64 Заштита од пожар
  • Заштита од дожд
  • Заштита од губење на напон
  • 3 години гаранција
  • Димензии 215 x 118 x 50 mm
Shopping Cart