Image International

Попаметно внатрешно, тесно куќиште, LED напојување со постојан напон

$1.00

• Затворен
• Тесен случај
• 12V и 24V
• IP20
• Економска серија
• Високи стапки на ефикасност
• Широк избор на моќ
• Работна температура -25 0 C~+45 0 C

КОД НАПОН V МОЌТА В ТЕКОВЕН А ГОЛЕМИНА MM IP КЛАСА ТИП
100879 12V 24 W 2 А 78 X 48 X 21 IP20 ТЕСЕН
100266 12V 36 W 3 А 160Х40Х32 IP20 ТЕСЕН
100686 12V 60 W 5 А 160Х40Х32 IP20 ТЕСЕН
100568 12V 100 W 8,5 А 188X46X32 IP20 ТЕСЕН
100569 12V 150 W 12,5 А 200 X 58 X 40 IP20 ТЕСЕН
100570 12V 200 W 16,5 А 200 X 58 X 40 IP20 ТЕСЕН
100687 12V 240 W 20 А 220 X 65 X 40 IP20 ТЕСЕН
100688 12V 350 W 29 А 220 X 65 X 40 IP20 ТЕСЕН
100722 24V 100 W 4,16 А 188X46X32 IP20 ТЕСЕН
100628 24V 150 W 6,25 А 200 X 58 X 40 IP20 ТЕСЕН
100280 24V 200 W 8,5 А 200 X 58 X 40 IP20 ТЕСЕН
Shopping Cart