Image International

РЕФЕРЕНТЕН СЕПАРАТОР ЗА БИРО

• Челичен држач со ПЕТ џебови.
• 10 џебови во една решетка.
• Овозможува прикажување на 20 различни страници.
• Ве молиме не заборавајте да нарачате џебови за постери и Tab & Insets.

Референтен лист на работната површина, кој е меѓу системите за презентација, има челична основа со џебови за домашни миленици и помага да се прикажат 20 слики истовремено. За производот што се користи на масата, џебовите за домашни миленици се нарачуваат посебно.

На секој производ може да се прикачат 10 летоци. Џебовите за домашни миленици може да се користат од двете страни. Бидејќи џебовите се користат од двете страни, може да се прикажат 20 слики.

Лесно пренослив. Телото на производот и ПЕТ џебовите се продаваат одделно.

• Челичен држач со ПЕТ џебови.
• 10 џебови во една решетка.
• Овозможува прикажување на 20 различни страници.
• Ве молиме не заборавајте да нарачате џебови за постери и Tab & Insets.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
URK01N00A4 210 X 297 mm Сребрена 0.500 кг 290 X 480 X 160 mm
URK01B00A4 210 X 297 mm Црното 0.500 кг 290 X 480 X 160 mm
ЏЕБ ЗА ПОСТЕР ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
TAB0590304 210 X 297 mm Црвено 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590301 210 X 297 mm Црното 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590309 210 X 297 mm Сиво 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
ЏЕБ ЗА ПОСТЕР ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
TAB0590104 8,5″ x 11″ Црвено 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590101 8,5″ x 11″ Црното 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590109 8,5″ x 11″ Сиво 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart