Image International

РЕФЕРЕНТНИ ЛИСТОВИ СО ДРЖАЧ ЗА ПОД

• Челичен држач со ПЕТ џебови.
• 10 џебови во една решетка.
• Овозможува прикажување на 20 различни страници.
• Достапно за употреба со држачи за брошури.
• Ве молиме не заборавајте да нарачате џебови за постери и Tab & Insets.

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

Можете да прикачите летоци што можете дополнително да ги нарачате на подот, кој е меѓу системите за презентација. Банерите може да се граничат со црвена, црна или сива боја.

На секој производ може да се прикачат 10 летоци.

Секој леток зема две слики бидејќи ќе се користи напред и назад. Можете да прикажете 20 слики со 10 летоци на еден производ. (Бидејќи џебовите се користат од двете страни, може да се прикажат 20 слики.)

На секој производ може да се прикачат 10 летоци. Бидејќи џебовите се користат од двете страни, може да се прикажат 20 слики.Телото на производот и референтните листови може да се нарачаат посебно.
МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
URK05N00A4 210 X 297 mm Сивер 9.200 кг 70 X 1120 X 40 mm / 380 X 390 X 50 mm
URK05B00A4 210 X 297 mm Црното 9.200 кг 70 X 1120 X 40 mm / 380 X 390 X 50 mm
ЏЕБ ЗА ПОСТЕР ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
TAB0590304 210 X 297 mm Црвено 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590301 210 X 297 mm Црното 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590309 210 X 297 mm Сиво 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
ЏЕБ ЗА ПОСТЕР ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
TAB0590104 8,5″ x 11″ Црвено 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590101 8,5″ x 11″ Црното 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590109 8,5″ x 11″ Сиво 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart