Image International

Samsung чип внатрешен LED лента

$1.00

Zenit LED произведува Strip LED диоди со специјална боја и можности за производство на енергија според вашите барања на проектот.

  • Апликации за внатрешни работи
  • Произведено во Турција.
  • SAMSUNG LED чип
  • 60 LED диоди/метар
  • Специјално производство според потребите на вашиот проект
  • Опции за температура на бојата
  • CE, RoHS
  • 5м/ролна
КОД ЧИП LED КОЛ В В ЛУМЕН РАБОТНА ОКОЛИНА ГОЛЕМИНА НА ПХБ ПАКЕТ БОЈА КЕЛВИН
110010 2835 60 12 12 25 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА БЕЛО 10.000
110011 2835 60 12 12 25 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ПРИРОДНА БЕЛА 6.500
110012 2835 60 12 12 25 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА 4.000
110013 2835 60 12 12 25 ВНАТРЕШНИ 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА 3.000
Shopping Cart