Image International

СТОЛБ СО РЕФЕРЕНТНИ ЛИСТОВИ

•  Достапно за употреба со A2 Snap Frame
   и држачи за брошури.
• 10 џебови во една решетка.
• Овозможува прикажување на 20 различни страници.
• Ве молиме не заборавајте да нарачате џебови за постери и Tab & Insets.

Столбовите за референтна решетка се меѓу системите за презентација, се произведени од двоканален цврст алуминиумски профил. Секој леток прикажува 2 постери и летоците може лесно да се преведат.

•  Достапно за употреба со A2 Snap Frame
   и држачи за брошури.
• 10 џебови во една решетка.
• Овозможува прикажување на 20 различни страници.
• Ве молиме не заборавајте да нарачате џебови за постери и Tab & Insets.

Референтните листови не се вклучени во цената.Пакет од 10 референтни листови се спакувани посебно.

МАТЕРИЈАЛ: Сребрен анодизиран алуминиум ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
URK04N00A4 210 X 297 mm Сивер 14.000 кг 90 X 1950 X 95 mm/ 480 X 480 X 50 mm
URK04B00A4 210 X 297 mm Црното 14.000 кг 460 X 660 X 21 mm / 160 X 420 X 31 mm
ЏЕБ ЗА ПОСТЕР ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
TAB0590304 210 X 297 mm Црвено 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590301 210 X 297 mm Црното 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590309 210 X 297 mm Сиво 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
ЏЕБ ЗА ПОСТЕР ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ГОЛЕМИНА НА ХАРТИЈА ОПИС СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
TAB0590104 8,5″ x 11″ Црвено 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590101 8,5″ x 11″ Црното 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm
TAB0590109 8,5″ x 11″ Сиво 0.550 кг 390 X 550 X 590 mm

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

 

Shopping Cart