Image International

ТАБЛА ЗА ЗАБЕЛЕШКИ

• Лесно фиксирање со принципот „лупење и лепење“.
• Отворениот профил на „Click Clack“ го одржува
   цврстиот постерот.
• Погоден за употреба со магнетни копчиња.

 

ГОЛЕМИНИ

A4 (210 X 297 mm)

Лесно фиксирање со принципот „лупење и лепење“.
Прекрасно отворениот профил „Кликни Клак“ го одржува
постерот цврст.
Погоден за употреба со магнетни копчиња.

МАТЕРИЈАЛ: Обложен со челик во прав ТЕЖИНА ГОЛЕМИНА НА ПАКУВАЊЕ
ЧЛЕН ОПИС КАПАЦИТЕТ СО ПАКУВАЊЕ *WXHXD
UCIB0000A4 ТАБЛА ЗА СЛИП А4 0.390 кг 250 X 350 X 21 mm
UCIBD002A4 ЕДИНИЦА ЅИД ТАБЛА ЗА клип 2 X А4 0.200 кг 80 X 120 X 125 mm (5 парчиња)
UCIBD003A4 ЕДИНИЦА ЅИД ТАБЛА ЗА клип 3 X A4 0.295 кг 80 X 120 X 125 mm (5 парчиња)
UCIBD004A4 ЕДИНИЦА ЅИД ТАБЛА ЗА клип 4 X A4 0.390 кг 80 X 120 X 125 mm (5 парчиња)

* Ш: Ширина В: Висина Д: Длабочина

Shopping Cart