Image International

Внатрешна LED лента од попаметна економска серија- SMARTER

$1.00

Попаметните економични LED ленти за затворени простории нудат многу опции за вашите апликации. Можете да направите избор за параметри како што се LED чип, ширина на ПХБ и моќност.

  • Економска серија
  • 3528, 5050, 2835 LED чип
  • DC 12V
  • Ширина на ПХБ од 8 мм и 10 мм
  • 60 LED диоди/М
  • Затворен
  • Опции за напојување од 4,8W – 9,6W – 12W – 14,4W
  • 5 m во ролна
КОД ЧИП LED КОЛ В В Л РАБОТНА ОКОЛИНА ГОЛЕМИНА НА ПХБ ПАКЕТ БОЈА КЕЛВИН
100579 3528 60 12 4.8 4 ЗАТВОРЕН 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА БЕЛО 10.000
100580 3528 60 12 4.8 4 ЗАТВОРЕН 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА 3.000
100666 3528 60 12 4.8 ЗАТВОРЕН 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЖОЛТА
100567 5050 60 12 14.4 14 ЗАТВОРЕН 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА БЕЛО 10.000
100925 5050 60 12 14.4 14 ЗАТВОРЕН 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ПРИРОДНО 6.500
100411 5050 60 12 14.4 14 ЗАТВОРЕН 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА 3.000
100598 5050 60 12 14.4 ЗАТВОРЕН 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЦРВЕНО
100599 5050 60 12 14.4 ЗАТВОРЕН 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА СИНО
100802 5050 60 12 14.4 ЗАТВОРЕН 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЗЕЛЕНА
100881 5050 60 12 14.4 ЗАТВОРЕН 10ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЖОЛТА
100662 5050 60 12 12 12 ЗАТВОРЕН 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА БЕЛО 10.000
100926 5050 60 12 12 12 ЗАТВОРЕН 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА ПРИРОДНО 6.500
100663 5050 60 12 12 12 ЗАТВОРЕН 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА 3.000
100901 5050 60 12 12 ЗАТВОРЕН 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА ЦРВЕНО
100902 5050 60 12 12 ЗАТВОРЕН 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА СИНО
100883 5050 60 12 9.6 15 ЗАТВОРЕН 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА БЕЛО 6.500
100884 5050 60 12 9.6 15 ЗАТВОРЕН 8ММ Х 5М 5М/РОЛНА ДНЕВНА 3.000
Shopping Cart